DNEVNIK-POKONČNO.png

Ustvarjalkin Dnevnik

Sem Klavdija, kreativna ustvarjalka, ilustratorka in oblikovalka izdelkov pod blagovno znamko MAGIC ART. V mojem dnevniku želim deliti z vami pomen umetnosti in seveda moje ustvarjalne ideje, uporabo materialov in tehnike barvanja, ki je zame največja strast.

Veselim se vašega obiska v mojem čarobnem kotičku.

VOŠČILNICA 3 D


V posebno skupino voščilnic spadajo malo bolj posebne voščilnice. To so 3D voščilnice, ki jih ustvarjalke zelo rade izdelujemo. Zakaj so tako posebne?

Ker takih voščilnic ne moremo vstaviti v kuverto, je potrebno zanje pripraviti škatlico.


Da bi vam olajšali izdelavo, smo vam pripravili poseben paket scrapbook papirjev v katerem smo kot darilo priložili škatlico s pokrovom, ki jo morate sestaviti, voščilnico in lesen okrasek.

Škatlico sestavite, jo oblečete v papir, ki si ga sami izberete in enako naredite z voščilnico.


Tokrat vam predstavljam 3 D voščilnico, ki je narejena v kompletu s škatlico, uporabila pa sem motiv pingvina, ki je pobarvan z barvicami. Pingvin na škatlici je narejen na lesenem okrasku, z dodano teksturo pasto, strukturnih snegom in lakiran s tremi plastmi laka. Tako na škatlici kot na voščilnici so dodane ročno izdelane božične zvezde iz 200 g papirja. Ker je nanje dodan sneg v lepilu so postale popolnoma kompaktne.

Vsemu temu sem dodala še majhne storže, vejice, ki sem jih pobarvala v belo akrilno barvo, z dodatkom bleščic in kraguljčke. Za poseben efekt ima voščilnica dodan napis, ki je odtisnjen na lesenem izrezku.Motivom iz kolekcije štampiljk Holly Jolly Christmas zelo rada dodajam različne efekte, s katerimi jih poudarim in naredim nekoliko posebne, zimsko čarobne.

Ko sem začela ustvarjati prve motive, med katerimi je bil prav ta pingvin, mi ni bilo še nič jasno, kako vam jih bom predstavila. Vedno bolj pa dobivajo zaključeno podobo tistega, kar sem želela z njimi doseči, saj se mi stalno porajajo nove ideje in neskončno sem vesela, da jih delim z vami.

Čar izdelave 3D voščilnice je, da nanjo lahko karkoli dodamo in ni nam potrebno skrbeti, da se nam poškoduje saj za to poskrbi škatlica.

S pripravljenim kompletom ustvarite tudi vi svojo in jo z voščilom podarite.


Magic Art by Klavdija Zorn

470 views0 comments

Recent Posts

See All