DNEVNIK-POKONČNO.png

Ustvarjalkin Dnevnik

Sem Klavdija, kreativna ustvarjalka, ilustratorka in oblikovalka izdelkov pod blagovno znamko MAGIC ART. V mojem dnevniku želim deliti z vami pomen umetnosti in seveda moje ustvarjalne ideje, uporabo materialov in tehnike barvanja, ki je zame največja strast.

Veselim se vašega obiska v mojem čarobnem kotičku.

Barvanje z MAGIC ART

Updated: Nov 5, 2021Moje današnje misli so usmerjene na temo barvanja. Barvanje ima neverjetno terapevtsko moč, saj nas sprošča, zmanjšuje stres, sprošča naše misli, razbije monotonost dneva in nas poveže z notranjim otrokom. Verjetno se še spomnite vonja po barvicah iz otroštva. Pobarvanke nas čarobno vrnejo v tisti brezskrbni čas in ti spomini nas pomirijo in sprostijo, saj se v vsakem izmed nas skriva otrok, ne glede na našo starost.


Barvanje je sprostitev, ki jo lahko izvajamo kjerkoli in kadarkoli. Med barvanjem v resnici meditiramo, saj se v možganih dogajajo podobni procesi kot med meditacijo. Ker se osredotočamo na nekaj prijetnega, bodo tudi naše misli postale bolj pozitivne, stres in neprijetni občutki se bodo zmanjšali, naše delo pa bo kvalitetnejše, saj bomo bolj umirjeni in skoncentrirani.


Ni potrebno, da vedno barvate profesionalno, važno je, da se med barvanjem sprostite. Med ustvarjanjem lahko poslušate tudi sproščujočo glasbo in učinek bo še boljši.


Zato smo vam pripravili kar 9 različnih štampiljk z zimskimi motivi, da bi vam olajšali delo. Izbrani motiv samo odtisnete na papir in že je pripravljen za barvanje. V galeriji si lahko ogledate pobarvane motive. Za tiste, ki šele začenjate z uporabo štampiljk, smo vam pripravili kratek VIDEO posnetek.


Naj bodo vaše letošnje novoletne voščilnice narejene z motivi kolekcije Holly Jolly Christmas in naj vam bo barvanje le-teh nudilo sproščujoče pričakovanje najlepših praznikov v letu.


Ekipa Magic Art vam želi prijetne ustvarjalne trenutke.


444 views0 comments

Recent Posts

See All