top of page
DNEVNIK-POKONČNO.png

Ustvarjalkin Dnevnik

Sem Klavdija, kreativna ustvarjalka, ilustratorka in oblikovalka izdelkov pod blagovno znamko MAGIC ART. V mojem dnevniku želim deliti z vami pomen umetnosti in seveda moje ustvarjalne ideje, uporabo materialov in tehnike barvanja, ki je zame največja strast.

Veselim se vašega obiska v mojem čarobnem kotičku.

Čarobnost obdarovanja


S to objavo vam želim pokazati, kako lahko uporabite moje štampiljke in scrapbooking papir in ustvarite okraske, voščilnice in domiselna darilca.


Opisala vam bom, kako sem izdelala škatlico, ki jo lahko podarite mami, sestri, tašči ali prijateljici v letošnjih prazničnih dneh.


Škatlo s pokrovom sestavite iz lepenke (Anemone) v velikosti 16 x 16 cm in jo pobarvate z belim gessom. Na rjav papir sem odtisnila motive snežakov in ustvarila zasneženo pokrajino, z dodatki pa 3D videz notranjosti. Pokrov škatle sem dekorirala s papirjem iz moje kolekcije, z izdelanimi božičnimi zvezdami iz foamirane pene, z dodatki kot so storži, smrekove vejice in izrezkom iz lepenke, katerim sem dodala izrezana snežaka iz scrapbooking papirja.


Štampiljke lahko uporabite kot dodatke in iz njih ustvarite prave zgodbe, tako bodo vaša darila dobila dušo in bodo postala prava paša za oči, obdarjencu pa bodo še dolgo ostala v spominu.


Kaj je bistvo darila?

Darilo se bo dotaknilo tistega, ki mu je namenjeno, če mu boste vdahnile vašo kreativnost in ustvarile zgodbo. Namen obdarovanja ni, da nekomu kar nekaj pokloniš, samo zato, ker je praznik. Darilo naj ima poseben čar, ker naj bo obdarovanje nekaj čarobnega. S tem namenom je tudi nastala moja kolekcija štampiljk, da prinašajo čarobnost ustvarjanja in da vam bodo prinašale veselje pri vaših kreacijah.


Želim vam veliko čarobnosti v trenutkih ustvarjanja in naj vam bodo prazniki prijetni, topli in kreativni

Klavdija Zorn
72 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page